De beste methode voor het vertalen van een CV naar het Engels

By / 21 June 2019 / Uncategorized

De vertaling van het cv naar het Engels en van de motivatiebrief is een belangrijke onderneming.

Wervers ontvangen elke dag tientallen Engelse CV’s van talrijke kandidaten. De geringste fout wordt meteen bestraft en het Engelse CV wordt direct aan de kant geschoven vanwege vertaalfouten. Het is ook belangrijk om er op toe te zien dat Brits Engels niet verward wordt met Amerikaans Engels.

Uw Engels CV en motivatiebrief keurig zijn, tot in de kleinste details. Dit moet je toevertrouwen aan iemand die bekwaam is en die de gezochte taalcombinatie perfect beheerst.

Er zijn drie mogelijke methodes voor het vertalen van het cv naar het Engels.

  • Een automatische vertaling doen, die geen enkele kwaliteit garandeert of zelfs eerder een verslechtering met zich meebrengt,
  • Bij een vertaalbureau langsgaan, die zal u zeker kwaliteit bieden maar tegen een hoge prijs,
  • Een netwerk van professionele vertalers gebruiken zoals Mytranslation.

Op MyTranslation is de vertaling van een cv naar het Engels heel gangbaar.

De prijs van de vertaling van een cv naar het Engels op Mytranslation hangt af van het aantal woorden die deze bevat. Gemiddeld bevat een traditioneel Engels CV tussen de 300 en 1.000 woorden. Het tarief op Mytranslation ligt de 0.06€/woord. Die van vertaalbureaus varieert van 0.12 tot 0.25€/woord.

De professionele vertalers van Mytranslation zijn allen gekwalificeerd en voeren dit soort handelingen elke dag uit. De dienst is zo gemaakt dat de vertaler alleen naar zijn of haar moedertaal vertaalt om een optimale vertaling te kunnen bieden, wat noodzakelijk is voor een efficiënte vertaling van een CV.

Mytranslation biedt twee diensten aan: de Veiling en de Express.

  • De Expressvertaling tegen een vaste prijs van 0,09€/woord met een directe en kostenloze prijsopgave.
  • De Vertaling per Opbod, vanaf 0,06€/woord, waarbij u kan kiezen uit de beste prijsoffertes wat betreft de tarieven en de vertaaltermijn: u kiest uit de voorstellen van de vertalers.

Met een menselijke vertaling door professionele vertalers zal u er zeker van zijn dat uw Engelse cv niet verslechtert door een automatische vertaling, ook zal u geen forse bedragen uitgeven aan vertaalbureaus. De vertalers van MyTranslation zullen uw Engelse cv tot zijn recht laten komen en stellen u in staat om op eerlijke wijze erkend te worden bij de wervers die over het algemeen erg veeleisend zijn.

Succes met uw zoektocht en tot snel op  Mytranslation!

Average rating:  
 9 reviews
by Melanie D. on Blank Business Name
Super idee!

Ik vind dit platform geweldig. Ik heb niet veel vertalingen nodig, maar ik heb het platform 3 keer gebruikt. Ik heb met 3 verschillende vertalers gewerkt en ze waren alle drie geweldig. Deadlines werden altijd gerespecteerd en ik vind de prijzen betaalbaar.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

About Author

Stan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top