Professionele vertaling: Mytranslation verdubbelt diens talencombinaties

By / 19 June 2016 / Uncategorized

Professionele vertaling: Mytranslation verdubbelt diens talencombinaties

Mytranslation is een professionele vertaaldienst

Zoals velen van jullie reeds weten is Mytranslation een professionele vertaaldienst die klanten rechtstreeks in contact brengt met professionele vertalers wereldwijd. Voor dringende noden kunnen klanten onze professionele vertaaldienst gebruiken om hun document op de Marktplaats te uploaden waar de eerste vertaler, die het project aanvaardt, er onmiddellijk aan begint te werken aan een vaste prijs van 0.08€/woord. Voor minder dringende noden staat ons professioneel vertaalplatform klanten toe hun document te veilen bij opbod, waarbij meerdere vertalers verschillende prijs- en deadlinevoorstellen zullen aanbieden – aan het einde van de veilingperiode kiest de klant het voorstel dat hem het best past.

Nieuwe talen beschikbaar op ons professioneel vertaalplatform

Vandaag hebben we het genoegen te mogen aankondigen dat Mytranslation diens professionele vertaaldienst verbetert door het aantal beschikbare talencombinaties te verdubbelen!

Vanaf vandaag zijn de volgende talen nu beschikbaar op Mytranslation en kunnen tussen elkaar gekoppeld worden om een totaal gamma van 48 talencombinaties te brengen:

 

Franse vertaling | Engelse vertaling | Spaanse vertaling | Duitse vertaling | Nederlandse vertaling

Italiaanse vertaling | Braziliaans-Portugese vertaling | Europees-Portugese vertaling |

 

Klik hier om onze gratis offertepagina te bezoeken, of klik hier om te registreren als klant of als vertaler.

Mytranslation is een professionele vertaaldienst; daarom werken we ook enkel met ervaren vertalers die geslaagd zijn voor toetsen om het platform te kunnen gebruiken. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie over onze diensten.

About Author

Stan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top