Online vertalingen: kwaliteit, snelheid, minder kosten en eenvoud

By / 21 September 2018 / Professional translation

Online vertalingen van goede kwaliteit

In tegenstelling tot computervertalingen kan een online vertaalbureau kwalitatief goede diensten leveren. De mensen die er werken kunnen niet alleen de nuances van uw tekst begrijpen, maar ook wijzigingen aanbrengen in hun vertaling als u hier opmerkingen over heeft. Alleen ‘menselijke’ vertalers begrijpen wat de betekenis van uw tekst in zijn geheel is en in welke context deze is geschreven, zodoende kunnen ze u een geschikte vertaling leveren waarbij de gedachte van de tekst en de schrijfstijl niet verloren gaan.

“Een vertaling is slecht als deze duidelijker is,
en beter te begrijpen dan de originele tekst.
Dit bewijst dat de dubbelzinnigheden niet zijn behouden,
en dat de vertaler in de tekst heeft gesneden:
waarmee deze een misdaad heeft begaan”.
Citaat van Cioran (Cahiers)

Om de kwaliteit van de vertalingen op het online platform te behouden, werkt Mytranslation alleen met professionele en ervaren vertalers die taaltesten hebben uitgevoerd voorafgaand aan hun inschrijving. Met Mytranslation hebt u, ondanks dat u uw tekst online laat vertalen, de mogelijkheid om met uw vertaler te overleggen en uw verzoek uit te leggen.

 

Diensten voor online vertalingen verkrijgbaar voor scherpe prijzenOnline vertalingen

Mytranslation werkt met verschillende digitale innovaties om de klant direct in contact te brengen met professionele vertalers in de hele wereld. Door het digitaliseren van hun procedures, hebben ze hun kosten weten terug te dringen (verkoop, projectmanagers, accountants, kantoorruimtes, etc.) zonder in te leveren op kwaliteit en deze besparingen worden doorberekend op de vertaaltarieven per woord die ze voorstellen aan hun klanten.

Een onmiskenbaar voordeel van het internet is de eenvoud van het vergelijken van prijzen voor dezelfde dienst en de vertaalsector is hier geen uitzondering op. Een veel goedkopere optie dan de diensten van traditionele vertaalbureaus is een dienst voor online vertalingen die een betaalbare oplossing biedt voor alle soorten vertaalprojecten: uw cv en motivatiebrief, teksten op het gebied van techniek, recht, verkoop, communicatie en marketing, wetenschap en geneeskunde en nog veel meer.

 

Mytranslation biedt u diensten voor online vertalingen vanaf € 0,06 per vertaald woord.

 

Een online vertaling is een eenvoudig en snel middel om een product te krijgen

In het digitale tijdperk is het niet meer nodig de vertalingen per post op te sturen. De online vertaalbureaus bieden u een snelle levering, direct via uw account of per e-mail. Met het online leveren van vertalingen kan er dus worden bespaard op tijd en op verzendkosten.

De online vertaalbureaus bieden een dienst die u zeer eenvoudig kunt gebruiken: met een paar klikken kunt u direct en kosteloos een offerte aanvragen.

 

Met de diensten voor online vertalingen kan Mytranslation u snel vertalingen leveren en zich aan strakke deadlines houden. U kunt eveneens gratis, snel en eenvoudig een offerte krijgen via de website.

 

 

About Author

Stan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top