Professionele online vertalers

By / 1 September 2016 / Uncategorized

Zoekt u een alternatief voor Google Translate, waarvan het resultaat eerder middelmatig (of zelfs gevaarlijk) is, en voor de hoge prijzen van de ‘klassieke’ vertaalbureaus?

Mytranslation is de beste oplossing als u een vertaling wenst door mensen uitgevoerd, met professionele kwaliteit en tegen een voordelig tarief.

Ons doel?

Lagere vertaalkosten zonder kwaliteitverlies en zowel voor particulieren als professionals een eenvoudig, transparant en efficiënt middel bieden om professionele vertalingen te laten uitvoeren in meer dan 45 talencombinaties en in talrijke gespecialiseerde domeinen.

Lagere kosten zonder aan kwaliteitsverlies?

Inderdaad, ons platform gebruikt verschillende digitale nieuwigheden om klanten direct in contact te brengen met professionele vertalers over de hele wereld. Door de digitalisering van onze processen zijn wij erin geslaagd om onze kosten te drukken (commercieel, project managers, boekhouding, kantoren, enz.) zonder kwaliteitsverlies. Hierdoor kunnen wij onze klanten een lager tarief per woord aanbieden.

Professionele vertalers?

Mytranslation selecteert professionele vertalers, deskundig en ervaren. Zij leggen eerst een taaltest af vooraleer ze op ons platform kunnen werken.

Welke diensten?
Onze waarden?

Transparantie en eenvoud. Voor de klant betekent dit: gratis prijsopgave, volledige controle over het bestelproces en directe gegevensuitwisseling met de vertaler indien nodig en recht op betwisting.

Hoe werkt het?

Alles gebeurt 100% on line. Klanten en vertalers maken snel een account aan. Alles verloopt via ons platform, van de vraag naar een vertaling tot ontvangst en met de garantie op een  veilige betaling via PayPal. Tenslotte staat er ook een klantendienst voor u klaar tijdens uw volledige traject.

Contact

Average rating:  
 10 reviews
by Isabelle P. on Blank Business Name
Op tijd geleverd

Ze leveren zelfs bulkbestellingen, zonder vertraging! Dit is echt geweldig, omdat ik met andere bedrijven al een paar vervelende ervaringen heb gehad.

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

About Author

Stan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top